Laden Evenementen

RotjeKoor wordt georganiseerd in het gezellige centrum van Rotterdam. Een korenfestival met binnen- en buitenpodia op bijzondere en historische Rotterdamse plekken. Op het programma een diversiteit aan koren en ensembles. Groot of klein, alle leeftijden, alle culturen, alle genres: iedereen is welkom!

De eerste editie van 2019 was een enorm succes! Wat een geweldige vibe heerste er in de stad. Het centrum bruiste! Maar liefst 103 geweldige koren stonden op 15 juni op diverse locaties te stralen, de podia werden druk bezocht door fans en andere bezoekers. Liep je door de stad dan kon je er niet omheen. Je liep vanzelf tegen het volgende koor aan. Van pop tot rock, opera tot musical, Shanty tot wereldmuziek en nog veel meer. De afsluiting met Rotterdam Zingt was een feestelijke finale van een geslaagd festival. Dat smaakt naar meer, en dat doen we ook!

Op zaterdag 9 mei 2020 gaan we weer los! RotjeKoor is daarmee onderdeel van het stadsprogramma rond het Eurovisie Songfestival en vormt de aftrap van een sfeervolle week vol muziek! Ook Koor Amor is van de partij.